Naše prednosti 

  Ono što nas razlikuje od ostalih kompanija 

BioEden se znatno razlikuje od drugih banaka dentalnih matičnih stanica, jer koristi patentiran i dokazano učinkovit postupak pohranjivanja matičnih stanica. 

Kao znanstvenike i inovatore veže nas jedna stvar: strast za istraživanjem i iskorištavanjem potencijala odgovorne znanosti.

 • Mi smo začetnici

  Vodeća smo kompanija u svijetu u pogledu prikupljanja i pohrane stanica preuzetih iz dječjih mliječnih zuba i umnjaka.

 • Jedinstvena Grupa BioEDEN

  Mi ćemo Vas obavijestiti ukoliko stanice ne budu pogodne za čuvanje ili ukoliko ne budu od vitalnog značaja, a uvjeravamo Vas da ćemo stanice iz sljedećeg zuba tretirati besplatno, ako to bude potrebno.

 • Naš proces je patentiran i jedinstven

  Provodimo godišnje provjere i jamčimo da našim postupkom mogu biti izolirane stanice iz zuba, koje na testu pokazuju postojanje mezenhimalnih matičnih stanica.

 • Dokazano uspješan postupak

  Metoda postupanja i pohranjivanja matičnih stanica se bitno razlikuje od postupka koji koriste druge kompanije. Dok jedni pohranjuju cijeli mliječni zub, drugi samo pulpu, BioEden ide korak dalje. Mi pohranjujemo dovoljan broj živih matičnih stanica, čime se osigurava najveći mogući potencijal za terapiju. U prilog tome, bitno je naglasiti da su se stanice iz laboratorija BioEden kompanije već uspješno koristile u medicini (Dentalna kirurgija).

 • Obećavamo Vam sljedeće:

  Korisnički servis je dostupan 24/7 kako bismo odgovorili na sva Vaša pitanja koja biste imali za nas. Iscrpno ćemo  Vas informirati o svakom koraku u procesu, telefonskim ili pismenim putem, a ponovit ćemo proces s narednim zubićem bez dodatnih troškova, ukoliko iz prvog zubića ne budemo uspjeli dobiti vitalne stanice. Jamčimo pohranu samo vitalnih matičnih stanica koje ćemo imati spremne kada Vam budu zatrebale. Redovito ćemo komunicirati sa svim našim članovima, kako bismo Vas informirali o bilo kakvim novostima i naprecima u razvoju te nikada nećemo prestati istraživati mogućnosti nauke.

Izjave eksperata