O nama 

 BioEDEN je prva i jedina specijalizirana banka stomatoloških matičnih stanica 

BioEDEN je prva i jedina specijalizirana banka stomatoloških matičnih stanica koja se značajno razlikuje od sljedbenika svojim patentiranim procesom.

Kao začetnici u ovom području, mi smo predani postizanju najboljih rezultata, kako bi Vašem dijetetu pružili najbolju budućnost. 

 

Kompanija BioEDEN je uspješno pohranila više od tri milijarde stanica, a taj broj raste svaki dan. Iako posao kojim se bavimo predstavlja znanstvenu činjenicu, mi ne zaboravljamo da naš rad osnažuje ljubav koju imate prema svojoj djeci i Vašu želju da unaprijed isplanirate njihove buduće živote.

 

Mi Vam zato obećavamo sljedeće:

  • mi smo uvijek na raspolaganju putem telefonskog broja te ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja

  • iscrpno ćemo Vas informirati o svakom koraku u procesu, telefonskim ili pismenim putem

  • ukoliko iz prvog zubića ne budemo uspjeli dobiti vitalne stanice, ponovit ćemo proces s narednim zubićem bez dodatnih troškova

  • jamčimo pohranu samo vitalnih matičnih stanica koje ćemo imati spremne kada Vam budu zatrebale

  • redovito ćemo komunicirati sa svim našim članovima, kako bismo Vas informirali o bilo kakvim novostima i naprecima u razvoju

  • nikada nećemo prestati istraživati mogućnosti znanosti

Upoznajte se s našim timom

BioEden je razvio globalni menadžment i znanstveni tim s jakim referencama u komercijalnim operativnim i znanstvenim istraživanjima.

U kolovozu 2014.  je lansirana nova strategija financiranja kako bi se pohrana matičnih stanica dovela na vodeću poziciju.

 

Upravni odbor je osigurao dobro upravljanje mapiranjem različitih teritorija širom svijeta u kojima BioEden radi i promovira ovu strategiju kroz menadžment operacija 'dan-za-dan'.

 

Tim, u kombinaciji sa strukturom kompanije, osigurava pouzdanost na visokom nivou kvalitete, standarda svjetske razine u komercijalnim operacijama i znanstvenom razvoju s ciljem pružanja najbolje moguće usluge tisućama klijenata koji odaberu BioEden za sigurnu pohranu matičnih stanica iz mliječnih zubića svoje djece.

Mark Hurley
Direktor

Mark je direktor i investitor u mnogim zdravstvenim i znanstvenim institucijama, čije tehnologije kreću od razvoja lijekova (protiv raka), preko razvoja medicinskih uređaja, do ugradbenih uređaja za davanje inzulina.

Mike Byrom
Direktor odjeljenja za znanstvena istraživanja

Mike je osnivački znanstvenik BioEden-a i kao istraživač je intenzivno radio na području matičnih stanica više od 15 godina na Sveučilištu u Oklahomi i na Sveučilišnom medicinskom centru Vanderbilt.

Tony Veverka
Generalni izvršni direktor

Tony je bio na mnogim visokim položajima, uključujući i položaj glavnog izvršnog direktora većih zdravstvenih kompanija, kako u Velikoj Britaniji tako i na međunarodnom planu. Tony sada vodi Bio Eden Group koja se nastavlja širiti u svijetu.

Geoff Orme
Financijski direktor

Geoff je bio član odbora mnogih jakih poduzeća, u području zdravstva, provjere lijekova i medicinskog testiranja u kompanijama koje se bave znanstvenim istraživanjima. Trenutačno je uključen u projekt oblikovanja nacionalne politike Velike Britanije o kontroli bolničkog dobivanja infekcija i rezistentnosti na antibiotike.

Znanstveni savjetnici

Profesor John A. Hunt (D.Sc.Ph.D.)

Na čelu britanskog Centra za inženjering tkiva i Instituta za kronične bolesti i bolesti starosti. Ima iskustvo od preko 21 godine te više od 120 objavljenih i pregledanih publikacija. On je komitetski član odbora Kraljevskog udruženja za kemiju, analitičke posebne interesne grupe za bionauku.

Dr. Marc Saadia

Dr. Saadia je dječji stomatolog  i glavni urednik časopisa Journal of Clinical Paediatric Dentistry. Dr. Saadia održava predavanja širom svijeta, dobitnik je mnogih nagrada i suautor  dvije knjige o dentofacijalnoj ortopediji.

Dr. Alan Boyd

Dr. Boyd je imenovan za počasnog profesora pri Sveučilištu za medicinu i stomatologiju na Medicinskom fakultetu u Birminghamu. Dr. Boyd je bio na čelu mnogih seniorskih pozicija velikih farmaceutskih kompanija. On je suradnik na Fakultetu za farmaceutsku medicinu Kraljevskog liječničkog društva.

Izvršni direktori

Paul Gower
Direktor za investicije

Paul je direktor sektora financija u Yorkshireu.

David Thomas

David je poslovni mentor investitor koji radi u menadžmentu za procjenu rizika u osiguranju.

Andrew Worrall

Andrew Worrall je privatni investitor koji djeluje na području pretraživanja i odabira tehničkih sektora.


„Vjerujem da proces BioEden-a predstavlja izvrsnu priliku za izolaciju  matičnih stanica u dovoljnom broju neinvazivnim putem.“

Prof. J Hunt