Postupak 

 Saznajte više o procesu u 5 jednostavnih koraka  

Pohrana matičnih stanica iz mliječnih zuba je vrlo jednostavan proces, a uzimajući u obzir smjernice, možete i sami spremiti mliječni zub za transport. Za bilo koje pojašnjenje i pomoć uvijek smo dostupni putem telefonskog broja 099 753 4305 i ostalih kontakata.

  • Čak i prije nego što se mliječni zub počne klimati, potrebno je kontaktirati nas i pretplatiti se na usluge. Poslovni savjetnik BioEDEN-a će Vas nazvati te Vam ponuditi sve neophodne informacije. Bit ćemo na raspolaganju i odgovoriti na sva Vaša pitanja, ponuditi sve informacije vezane za plaćanje usluge, predaju dokumentacije te ćemo dati i detaljnu prezentaciju usluge.

  • U drugom koraku dobit ćete poštom "paket za čuvanje zuba" koji sadrži sve što Vam je potrebno za učinkovito i sigurno spremanje zuba i slanje uzorka u laboratorij. Isto tako, mi ćemo Vam poslati broj telefona putem kojega smo Vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć.

  • Treći korak se odvija kada mliječni zub Vašeg djeteta ispadne. Tada će biti potrebno poslati ga u “paketu za čuvanje zuba” na našu adresu.  Kada ste zub sigurno pohranili u paket, nazovite nas i mi ćemo organizirati prijevoz do laboratorija u Engleskoj. Stručno osoblje će koristiti patentirani proces koji rezultira vađenjem matičnih stanica iz mliječnog zuba. U umjetnom okruženju će se povećati njihov broj na broj koji je pogodan za korištenje u medicini, ali tek nakon što se potvrdi vitalnost.

  • O napretku i uspješnosti procesa ćemo Vas informirati, a Vaš sljedeći zadatak bit će dostavljanje uzorka djetetove krvi kako bi se zadovoljile potrebe seroloških testova. Uzorak se može dobiti u najbližem laboratoriju svih većih zdravstvenih centara ili na drugi odgovarajući način od kvalificiranih zdravstvenih stručnjaka. Neophodno je da pošaljete djetetovu krv u roku od 7 dana nakon što je zub ispao.

  • Posljednji korak je  pohrana i zaštita zubnih matičnih stanica Vašeg djeteta za buduću upotrebu. Ostat ćemo u kontaktu s Vama, a mi Vas uvjeravamo da će matične stanice Vašeg djeteta biti lako dostupne u slučaju potrebe i da ćemo pomoći u svakom koraku. Za sva dodatna pitanja i informacije, uvijek ćemo Vam biti na raspolaganju.

Pogledajte demonstraciju u sljedećem videu